Studiebegeleiding

 Ontruimingen particulier en zakelijk
 Ontruiming na overlijden, ziekte etc.
 Bezemschoon opleveren
 Zolder/opslag ontruimen

Ontruimingen gaan vaak gepaard met veel emoties en moeilijke omstandigheden. Als een naaste van u overlijdt, emigreert of door andere omstandigheden de woning moet ontruimen, is Low Budget Verhuizer er voor u om u bij te staan in deze moeilijke tijd door een deel van u stress voor lief te nemen. Dankzij onze ervaren mensen kunt u binnen een dag de ontruiming volledig regelen wat betreft arbeid. Alle werkzaamheden worden zeer secuur en nauwkeurig verricht door gediplomeerde verhuizers. Wij zorgen voor de goederen die de woning uit moeten en leveren de woning schoon op. Daarnaast kunnen wij u voorzien van advies in verdere stappen.


SNEL EN GOED GEREGELD

Low Budget Verhuizer haalt u woning snel en vakkundig leeg. De spullen worden netjes en verzorgd uit uw woning gehaald. Dankzij onze materialen kunnen wij u snel en zorgeloos helpen ontruimen.

EEN TWEEDE KANS VOOR UW SPULLEN

Tijdens het ontruimen van uw woning worden uw goederen uit de woning gehaald. Een deel van deze goederen gaat naar de Milieustraat en het andere deel van de goederen kunt u zelf houden. Daarnaast kunnen wij u ook ontzorgen van deze goederen door de inboedel op te kopen. Indien wij interesse hebben in de inboedel of een deel daarvan doen wij u een bod naar de waarde van de goederen.

NA DE ONTRUIMING

Nadat de ontruiming van uw goederen is geregeld zorgen wij ervoor dat uw woning netjes en schoon wordt achtergelaten. Indien de verhuurder of makelaar eisen heeft aan de oplevering van de woning helpen wij u daar ook in. Tot slot kunnen wij u ook helpen bij wensen zoals het verwijderen van de vloer of gordijnen. Het belangrijkste is dat de woningontruiming wordt afgesloten zoals u dat wilt.