Huiswerkbegeleiding

GOEDKOOP VERHUIZEN IN AMSTERDAM EN OMSTREKEN

Low Budget Verhuizer is ontstaan om mensen te helpen met het verhuizen omdat dit altijd lastig is en er veel externe factoren van belang zijn. Dit was ook het geval bij de oprichters van Low Budget Verhuizer die zelf behoefte hadden aan een bedrijf als Low Budget Verhuizer –> de beste verhuizers voor mensen met een lage budget die zorgeloos willen verhuizen!

GEWAARDEERD BEDRIJF IN AMSTERDAM EN OMSTREKEN

De teams bestaan uit ervaren verhuizers van 40+ en jonge studenten van 18+. Hierdoor kunnen wij u zorgeloos verhuizen voor een lage prijs. Desondanks hebben de jonge studenten ook al ruime ervaring opgebouwd bij Low Budget Verhuizer. Bij Low Budget Verhuizer kunt u erop rekenen dat uw inboedel voorzichtig maar tegelijkertijd op tempo wordt verplaatst. Wij maken per klant een plan van aanpak en een planning om de verhuizing zo effectief en efficiënt mogelijk te realiseren. Bent u benieuwd wat Low Budget Verhuizer voor u kan betekenen? Bereken dan direct hoeveel uw verhuizing zal kosten door een offerte aan te vragen waar dezelfde dag op wordt gereageerd.

PROFESSIONELE SERVICE

De professionaliteit staat op nummer 1 bij Low Budget Verhuizer. Dit betekent dat wij werken met opgeleide medewerkers en professioneel verhuismateriaal. Dit doen we om de klant zo goed mogelijk te helpen in de verhuizing. Op basis van klant te vredenheidsonderzoeken meten we de professionaliteit en kwaliteit. Op basis van deze terugkoppelingen proberen wij ons werkproces nog beter te maken.

MEDEWERKERS MET PASSIE

Tijdens de verhuizingen die we als verhuisbedrijf uitvoeren in Amsterdam en omgeving, maken we vaak gebruik van relatief jonge medewerkers. Deze studenten worden door ons opgeleid als volwaardige verhuizers. Dit houdt in dat ze rekening houden met het veilig verhuizen van uw bezittingen. Daarnaast leren ze om efficiënt om te gaan met de beschikbare tijd. De medewerkers leren daarnaast om om te gaan met de verhuisliften en het andere materieel dat we in huis hebben als professioneel verhuisbedrijf. Bij het selectieproces van de verhuizers hechten we er veel waarde aan dat de medewerkers een passie hebben voor klanttevredenheid en tegelijkertijd voor verhuizen. Zo hebben we als verhuisbedrijf Amsterdam een groep met flexibele medewerkers die het beste in zichzelf naar boven kunnen halen tijdens de verhuizing.

MODERN MATERIAAL

Bij verhuizingen in de binnenstad van Amsterdam, maar ook in de buitenwijken, gebeurt het regelmatig dat het verhuizen van meubels niet lukt via de trap. Dan is een verhuislift een noodzakelijk hulpmiddel tijdens de verhuizing. Binnen de verhuisservice bieden we dan ook het gebruik van verhuisliften aan. Verder beschikken we over een groot aantal verhuiswagens waarmee uw bezittingen veilig verhuisd kunnen worden. Naast deze gemotoriseerde hulpmiddelen gebruiken we tijdens de verhuizing ook ander materieel. Denk bijvoorbeeld aan stevige verhuisdozen en beschermmaterialen. Zo kunnen we uw bezittingen op een veilige manier verhuizen.